Despre Proiect

Odată cu dezvoltarea tehnologiilor informaționale vin și noile cerințe față de modul in care ne ducem activitatea, astfel de cerințe au fost descrise și pentru Instituțiile Medico-Sanitare Publice care activează pe teritorul Republicii Moldova. Prin urmare Insituțiile Medico-Sanitare Publice sunt obligate să publice pe pagina lor oficială, informații ce ține de achizițiile care se fac în cadrul instiuției, anunțurilor privind angajarea personalului , protocoale clinice instituționale și naționale, și alte informații, multimea cărora poae fi regăsiă in legi aprobate de parlament sau ordinile emise de către ministere.

De altfel, o pagină web, este coperta instituției, un instrument eficient care vă ajută să publicați materiale ce vor furniza informații , inclsiv către benificiarii finali ai instituției pe care o reprezentați.

Din acest motiv ne-am propus să vă oferim un serviciu calitativ dar în același timp nu scump și posibilitatea de a fi  auziți și văzuți in lumea internetului

Proiectul nostru, în sine este gândit pentru a optimiza cele trei componente de bază care tind sa se extindă una pe alta….

Timpul   – termenii restrânși în care vă doriți să obțineți un rezultat , țin de abilitățile și profesionalismul specialistilor antrenati în proiect.

Capacitățile  –  specialistii angajați pentru atingerea obiectivelor, în termeni restrânși, de regula sunt de înnaltă calificare.

Finanțele  – costurile pentru proiectele executate in termeni restrânși și menținerea lor după dezvoltare, cu echipă de support sunt de regula excesive. Iar reducerea cheltuelilor mărește timpul implementării proiectului propus și scade calitatea produsului final.

În ce constă oferta noastră?

Pentru reducerea cheluelilor, noi vă propunem o soluție, care în sine, formează o ofertă avantajoasă dedusă din formula preț-calitate-cantitate. Prin urmare, primiti un nume de domeniu gratuit și un preț redus la găzduirea și mentenanța pagenii, dacă alegeti să dezvoltați pagina web pentru instituția dv., din șabloanele oferite de noi:

Sunteți gata pentru o discuție?

AVEȚI UN PLAN MĂREȚ? NOI VĂ AJUTĂM SĂ-L REALIZAȚI!